Köpa Asentra Online Receptfritt | Asentra Pris i Sverige

Köpa-Asentra-Online- Receptfritt-Asentra-Pris- i- Sverige

Asentra Omdömen och Rabattkod
  • Produktkvalité
5.0

Sammanfattning

Asentra (Asentra) hänvisar till moderna läkemedel i gruppen av antidepressiva medel och hjälper till klarar av panik.
Form och komposition
Läkemedlet frigörs i form av vitt tabletter, kanterna är avfasade. På ena sidan av bordet finns en skåra.
En tablett innehåller: [read more=”Läs mer” less=”Läs mindre”]
55.95 mg sertralin hydroklorid, motsvarande 50 mg sertralin.
111,9 mg sertralin hydroklorid, motsvarande 100 mg sertralin.
Extra komponenter: talk, dihydrogen kalcium fosfat, magnesiumstearat , mikrokristallin cellulosa, natriumstärkelseglykolat, hydroxypropylcellulosa.
Konturformad cell förpackningar av 7 tabletter i en kartong med 4 blåsor.
Verkningsmekanism
En låga serumkoncentrationer neuronimiator nivå är en av biokemiska orsaker till depression, panik och ångest. Asentra (sertralin) spärrar upptaget av serotonin från trombocyter, behåller sin optimala koncentrationen i kroppen. Samtidigt sertralin inte har en stimulerande, sedativ effekt och inte blockerar överföringen av nerv impulser.
Den antidepressiva effekten av sertralin observeras efter två veckors regelbunden användning, och den maximala effekten manifesteras efter 1,5 månader. Till skillnad från företrädare för tricykliska antidepressiva medel (desipramin, amitriptylin), utnämning av sertralin inte orsakar en ökning i kroppsvikt. den positiva sidan av sertralin är att läkemedlet saknar mental eller fysiskt beroende.
Efter att sertralin, maximal koncentration i blodet observeras efter 4-9 timmar, som drog sakta absorberas från magtarmkanalen. En balanserad koncentration av sertralin i kroppen observeras en vecka efter starten av läkemedlet. Om läkemedlet tas tillsammans med mat och sedan av assimilation ökar med 25 procent.
Indikationer för användning
• Behandling och förebyggande av olika former av depressiva tillstånd, inbegripet de åtföljs av ångest.
• Tvångssyndrom.
• Panik villkor.
• Posttraumatic stress störningar.
Kontraindikationer
• Allergi och enskilda intolerans av den aktiva substansen eller extra komponenter.
• Användning av monoamine oxidas hämmare (MAO).
• Gemensam användning av sertralin med förberedelserna av tryptofan eller fenfluramin.
• Epilepsi av instabila karaktär.
• Graviditet och amning.
• Barnens ålder ända till 6 år.

Dosering och administrering
Sertralin används oralt.
Under den period av depression och obsessive-Compulsive Disorder), läkemedlet tas på morgonen eller kvällen i en dos av 50 mg vid behov kan dosen ökas till 200 mg per dag, men inte tidigare än 7 dagar efter start av programmet.
För behandling av panik och posttraumatiska besvär, Asentra föreskrivs i en initial dos på 25 mg en gång per dag på morgonen eller kvällen. Dosen sertralin kan ökas en vecka efter ansökan till 50 mg. ytterligare ökning av dosen till 200 mg per dag kan göras successivt, efter en vecka.
För att säkerställa en tillfredsställande terapeutisk effekt av sertralin, vanligtvis en vecka är tillräcklig. En stabil terapeutisk effekt efter 3-4 veckors användning. Patienter med obsessive-compulsive störningar i vissa situationer kräver en längre kurs i terapi – upp till 12 veckor.
I pediatrics, initial dos av sertralin för barn från 6 till 12 år inte överstiga 25 mg. läkemedlet tas på morgonen eller kvällen. Ökningen i dos av ämnet kan vara i en vecka till 50 mg per dag. Vid en ålder av 12 till 17 år, användningen av sertralin börjar med 50 mg en gång per dag, och en vecka senare dosen kan öka till 200 mg men läkaren måste ta hänsyn till individuella vikt barn och undvika risken för överdosering av läkemedel.
Äldre patienter som inte kräver en individuell justering av sertralin dosen.
Biverkningar
Från magtarmkanalen : minskad eller ingen aptit, i sällsynta fall, anorexi, en känsla av torrhet i mun, magsårsrelaterad dyspepsi (ökad gasning i tarmen, illamående, kräkningar, förstoppning eller diarré), Spastiska smärtor i bukhålan, hepatit, Leverns insufficiens eller gulsot, pancreatitis .
Från nervsystemet : Slöhet och trötthet, sömnlöshet, yrsel, SKURAR av emotionell arousal med en känsla av ångest och rädsla, tremor, uttryck i olika grader av maniska beteende; en rastlöshet syndrom med en intern behovet att ständigt flytta; Känslighet disorder, domningar i enskilda delar av kroppen; Convulsions Kränkning av gångart, aggressivitet, hallucinationer, excitation, psykoser, symtom på depression.
Från genitourinary : erektil dysfunktion, minskat libido; fördröjning i ejakulat, Anorgasmia, godartad förstoring av bröstkörtlar hos män; menstruationscykeln störningar i kvinnor, långvarig smärtsam erektion, ökning av hormonet prolaktin innefattades i blodet, patologiska spontan urladdning av mjölk från bröstet.
På den del av andningsvägarna : en känsla av brist på luft och klämma på bröst, kvävning.
Från det kardiovaskulära systemet : en ökning i antal hjärtslag, ökat blodtryck, smärta i bröstet, utseendet av puffiness; sällan: Svimma och tachycardia .
Från sinnesorganen : fuzzy visuell perception.
Allergiska manifestationer : Urtikaria ; Ödem i ögonlock, läppar och ansikte, utslag på huden, rodnad i huden, systemisk klåda, utan utsöndringar erytema multiforme.
Dessutom kan det finnas betydande ändringar i data för laboratorieanalyser av enzymet system i kroppen, blod, Hormonell bakgrund.
Med en överdos av sertralin, där en ökning av dess biverkningar på grund av ökningen av toxisk effekt av läkemedlet.
Särskilda anvisningar
Sertralin erfordrar extrem försiktighet i följande situationer:
• Epilepsi.
• Mental retardation och neurologiska sjukdomar.
• Förlust av kroppsvikt.
• Manic.
• Barn över 6 år.
Med lever- eller njursvikt, Läkaren bör överväga det faktum att fördröjd sertralin i kroppen och individuellt justera dosen av läkemedlet.
Intervallet ska följas vid användning av MAO-hämmare och sertralin . Om det finns ett behov av att ersätta en drog med en annan, sedan från användningen av antidepressiva medel avstå under minst två veckor.
Om patienten tar andra mediciner än sertralin, då detta ska rapporteras till läkare. Det finns en möjlighet för snedvridning av den terapeutiska effekten eller utseendet av oönskade biverkningar.
Användningen av sertralin under graviditeten är tillrådligt om fördelarna med det vida överstiger den skada för det ofödda barnet. Kvinnor i fertil ålder vid användning av sertralin bör tillgripa effektiva metoder för födelsekontroll. Om sertralin bör användas under amningsperioden, då amningbör kasseras, eftersom läkemedlet utsöndras med mjölken.
Om det finns en tendens att självmordsbenägna försök , sedan tills stabil terapeutisk koncentration av ämnet i kroppen nås (ca 14 dagar) Patienten bör övervakas kontinuerligt.
Sertralin monoterapi inte påverka förmågan att framföra fordon och aktiviteter där ökad koncentration krävs. I fall där flera läkemedel används samtidigt, finns det en risk för att störa Psykomotorisk utvecklingsstörning reaktioner och bör kasseras från vehicle management.
Asentra analoger
Preparat som innehåller sertralin, Zoloft, Sulfleft, Thorin, Seralin, Depresfolt, Adjuvin, Stimuloton, Emoton, Misol, Serenata.
Villkor för förvaring
Hållbarhetstid stigningen från produktionsdatum är 5 år vid en temperatur som inte överstiger 25 0 С.
Förvara läkemedel i ett torrt och oåtkomligt för barn.
Användningen av läkemedlet efter utgångsdatum är otillåtligt.
[/read]

Användarbedömningar 0 (0 omdömen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sending